tisdag 31 juli 2012

Magdas bläckfiskattack!

Det har varit ganska mycket idag, mest har det väl berott på att det dök upp fel/konstigheter på jobbet - en helt vanlig dag! Haha, kan kanske skratta åt det i efterhand när man vet orsaken bakom felen (eller åtminstone "nästan" vet).

När jag kom hem var jag heeelt slut, jag skyller fortfarande på den sega hemresan. Jag borde väl egentligen ha gått till gymmet direkt men orkade verkligen inte, så jag gick hem och la mig en stund i sängen för en 30-min power nap. Tuppluren blev längre än så men jag lyckades ändå ta mig till gymmet! Väl på gymmet hade jag målet att träna lite intervaller på löpbandet, jag startade upp med rask gång som uppvärmning för att sedan köra igång med intervaller. Till min överraskning (or NOT) fick jag knivhåll direkt vid det snabba intervallet... VAD gör jag för fel? Det är ju helt absurt att jag nästan varje löppass ska få det, eller hur?!

Jag lämnar det ämnet, blir alltid så fruktansvärt irriterad/knäckt/arg varje gång det händer. Efter gymmet blev jag i alla fall svettig - gött!

Det blev en god spenatpaj med bacon och getost ikväll, vilket satt väldigt bra. Min fina pajform jag fick av Elina invigdes även! Såå fin och klassisk :)

Fina pajformen!

Nu ska jag titta några minuter på U.S Marshals... Egentligen har det ju varit bedtime för mig för längesedan! Vad hände med den rutinen -att lägga sig supertidigt? Den kommer nog tillbaka snart igen.

Förresten, stackars Magda har varit sjuk sedan i fredags, fy vad tråkigt. Visserligen har det inte varit det bästa vädret heller så hon har inte gått miste om något sånt, tur det!


Ibland ser konversationerna ut så här när man har tråkigt. Jag gillar dock min liknelse till hur Magdas sjukdomsprocess
skulle se ut (till vänster). Magda kontrade dock med en bläckfiskattack!

Nu: U.S Marshals!

måndag 30 juli 2012

Hemma igen!

Efter en skön helg i London är vi hemma igen och imorse var jag tröttare än någonsin!

Inatt blev vi hämtade av Maria på Landvetter och åkte straight to Kungälv där vi snabbt somnade i soffan. Imorse åkte vi mot Trollhättan och Junkyard strax innan sju och herregud vad trött jag var. Idag blev det därmed en ganska tuff dag på jobbet.

Några avslutande Londonbilder kommer här.

God frukost med lite bagel, croissant och mintté. Josephine fick den fina fruktdekorerade yoghurten. 

Finally! Sist gång vi skulle köpa cupcakes på det här stället var det stängt, men nu var det öppet :)
Johannes fick en mini och jag köpte en sån stor till vänster med smak av Caramel&Daim. Gött.

En pizza och en öl på The Landsdowne. Förutom pappas pizzor från "Pizzeria Palma"
 så måste detta vara en av de bästa. Mozzarella, taleggio, svamp och timjan. Gööött.
Efter lite regn var gräset ganska blött, så det blev inget häng i Primrose Hill den här gången. Några minuter efter de
här korten började det spöregna, lagom till avresan mot flygplatsen. 

Det blev lite shopping också, två fina billiga klänningar från marknaden i Camden, ett tidningsställ, lite presenter till mamma, Maria och Magda (som jag GLÖMDE hos Joel och Josephine - typiskt) och en primer från Benefit. Tror det var allt..? Hur som helst så är jag nyfiken på hur bra primern är, har varit sugen på att prova den sedan vi bodde i Barcelona.

Var precis inne på Primrose Bakery's hemsida och tittade lite grann - lovely! Såg också att de har en app med över 70 cupcakes-recept för 28 kronor, är det värt att köpa kanske? Kika in här: http://www.primrosebakery.org.uk/

Denna eller nästa vecka ska jag och mamma plantera om blommor! Omplantering är något jag aldrig gjort innan så ska bli kul att se hur mycket bättre blommorna mår efteråt.

söndag 29 juli 2012

Uppdatering!

Sista dagen i London för den här gången, superskön helg har det varit sammanfattningsvis!

Just det, provade ostron för första gången igår! Vet inte riktigt vad jag tyckte om smaken. "Havsvatten" som Joel uttryckte det stämde bra.

Nu kom också det Engelska vädret precis -spöregn!

Lite bilder från fredagen och gårdagen kommer här...





fredag 27 juli 2012

I luften!

Här sitter vi, på väg till London och har det gött. Alldeles nyss beställde jag lite vitt vin, bra färddryck faktiskt - skulle jag spilla blir det ju ingen fläck.

Ser fram emot en kort men intensiv helg i London!

Måste även säga att jag gillar soundtracket till Drive skarpt! Mycket bra film och jävligt skön musik, se filmen och lyssna på musiken!

More on London coming up... :)



torsdag 26 juli 2012

Helgkänsla i flera bemärkelser!

Igår blev vi bjudna på grillad mat och kvällens masterchef var Daniel Rämje. Han skötte allt mycket fint, och ååh vad jag älskar halloumi! Det sköna gänget, "nästan alla", bestod av mig, Johannes, Daniel, Johanna, Ragnhild och Christer. Bara Oscar saknades. En rolig kommentar kom från Ragnhild när vi skålade "Det är så roligt att ni alla är här och att vi är samlade" (något sånt) men faktum var ju inte att alla var samlade, en viss Oscar saknades. Hur som helst, en mycket trevlig kväll med god mat, gott sällskap och gött väder och Oscar återfann vi senare i Johannes gamla fotoalbum... Gud vad jag skrattade åt Rämjebröderna! Den ene i permanentat hår, den andre med snusnäsduk a.k.a "a pirate" och den tredje med samma smile som alltid. Det var rooooligt :)


Masterchef Daniel fixar grillspetten. Jag fick bra utsikt över trädgården! Så fort jag ser fina trädgårdar längtar jag
efter min egen framtida trädgård. Kommer bli sååå fin!


Den andra helgkänslan infann sig imorse! Jag och Maria kom samtidigt till jobbet vid 7.30 och jag märkte direkt att Maria var tröttare än vanligt. Ni vet den där helgkänslan "dagen efter", dagen-efter-känslan då man är bakis... Precis som Maria var! Hon hade svängt förbi McDonald's of course och köpt med sig en Cappuccino även till mig, jag blev glad :) Himla nice.

God morgon och Skål! Hon ser inte så farligt bakfull ut, mest skön... Jag däremot, pigg och sååå fräsch!?

Detta är vanligtvis en god kombo. Visserligen var klockan alldeles för tidigt för en bit choklad till kaffet,
och dessutom har jag nästan tröttnat på denna goda smak. Måste avvänja mig lite grann tror jag.

Äntligen har vi köpt äggkoppar! Fina äggkoppar dessutom med en söt skål.
Allt från Gräddelin, älskar den butiken!


Helgkänsla nummer tre bestod av en skön stund ute i det förvånansvärt fina vädret. Lite öl på det också gjorde kvällen innan London extra skön. Måste få lite semesterkänsla i tillvaron trots att man inte har semester, eller hur?!

Så här gött var det.


Innan vi drog till Bishop's Arms hann jag hämta ut ett paket till mig på posten. Det var inget mindre än den gåvan som följde med min prenumeration på ELLE. Body Shop-prylar only for me!


Aloe body butter, go kräm men luktade inte så mycket dessvärre. En shower gel med doft av Lemon & Thyme
som luktade riktigt fräscht, kommer användas så fort jag har gjort slut på nuvarande julklapps-shower gel jag fick av Magda. Skrubbhandskar funkar ALLTID!

Nu ska jag se över min lilla packning. Inte så många dagar att packa inför men trots det kan beslutsångesten träda fram.

Imorgon blir det definitivt helgkänsla. London here we come!

tisdag 24 juli 2012

Burpees - Oh My God!

Den där träningen fick verkligen mina muskler att kämpa! Marie körde hårt med mig och det gjorde hon alldeles rätt i. Stark tjej den där Marie, och när vi skulle göra ett set med burpees (vilket var en första gång för mig) höll jag på att DÖ! Efter att ha gjort set med sit-ups, armhävningar, squats och utfall var min kropp inte riktigt beredd på burpees - pjuh.

Nu är jag nyduschad och känner mig riktigt go. Ett extra plus i kanten ger jag mig själv för att jag städade badrummet precis innan jag duschade, yeay. Precis när jag hade sköljt ur håret en sista gång och skulle krama ut vattnet känner jag något hårt på huvudet och efter att ha pillat fram det märker jag att det är en sten?! Haha, MÅSTE ju vara en bra träning om man får småsten i håret.

Imorgon är en bra dag, en dag som jag verkligen har längtat efter - löning! Aah, finns så mycket jag vill köpa. Måste göra en budget så att jag vet hur mycket jag får spendera. Det kan hända, men bara kanske (förmodligen) att jag får skjuta upp några köp. Min köksassistent som jag har sparat till (men ännu inte tillräckligt) får antagligen vänta till nästa månad.

Så här glada var vi efter träningen!

Imorgon blir det lite grill på Rämjegården. Tydligen utlovas det fint väder imorgon så jag hoppas verkligen inte att vädret floppar.



måndag 23 juli 2012

Dagen efter fallens dagar.

Det var ganska tungt att komma upp ur sängen imorse, många snoozningar och omställningar av alarmet. Trots det lyckades jag vara på jobbet 8:01. Måste säga att det var väldigt konstig sömn jag fick pga en blandning av detta: musik/fulla människor/måsar.

Jag kom hem för en timme sedan ungefär efter att ha hämtat mamma och Magda på flygplatsen. Det gjorde mig också lite seg faktiskt. Så idag blir det ingen träning, trots att jag ändå hade hunnit ut på en löprunda, men det kändes roligare för stunden att stanna hemma och uppdatera bloggen. Träna får jag göra imorgon! Kanske bättre väder då också som lockar mig ut?

Något som jag ser fram emot är London på fredag och att träffa Josephine och Joel! Förhoppningsvis får vi lite solsken också, hade varit såååå rätt just nu.

Lite bilder från Fallens Dagar.

Jag, som den goda vän jag är, hjälper Marie att ladda inför Kraftprovet.
Inledning av Fallens Dagar på torsdagen.

En Leffe Brune och lite chilinötter.

Reunion för Kung Hans - the movie! Sååå roligt! Vilken bra kväll :)

På lördag kväll spanade vi in Timbuktu. Bra kille med scenkänsla.

Ett glatt par!

Jag och Minna. Vad lång hon är tänker jag nu. Jag brukar aldrig tänka på
att jag oftast brukar vara en av de kortare. Måste inse att jag är kort.

Gissa vilken dag godiset kom fram? Igår, söndag! Proppmätt efter lite skräpmat,
men lyckades klämma in några godisar ändå.

Snart kommer Johannes hem och då blir det gooo smörgås till kvällsmat. Så gött att bara breda på smör på en Hällakulla med en skinkbit on top. Enkelt och gött.

onsdag 18 juli 2012

Fånigt eller äckligt?

Alla människor är inte perfekta, alla har sina vanor och ovanor. Min vana/ovana är att småsaker ska vara på mitt sätt, ganska kontrollerat och på sin plats. Igår sorterade jag mina smycken och andra småsaker som inte hörde ihop med smyckena, exempelvis hårsaker som kan hamna lite överallt i lägenheten. Jag sorterade upp sakerna bl.a i mina korgar jag hade köpt, mycket fiffigt. Nu ligger allt på sin plats och man kan se byrån igen, vilken frihetskänsla!

Jag är ganska petig och pedantisk, det vet jag om. Ibland vet jag dock inte om det kan gå liiiite över gränsen.

- Efter att jag har duschat viker jag handduken på mitten (på långsidan) och lägger upp den över duschväggen, alltid så att den fina nederkanten syns d v s där trycket/broderiet finns.

- När jag bäddar sängen får inte tvättlappen på överkastet vara på fel sida, det blir liksom fel om lappen skulle vara på den änden där huvudena är.

- Handdukar och lakan/påslakan viker jag på ett speciellt sätt. Handdukar enligt det sättet mamma lärde mig, blir snyggast så. Kruxet är att man inte kan vika påslakan och lakan på samma sätt som handdukarna eftersom de är mycket större. För några år sedan kom jag på ett GRYMT bra sätt att vika påslakan:
1. Jag viker lakanet på mitten, kortsida mot kortsida. Därefter viker jag lakanet på mitten igen. 
2. Efter det viker jag lakanet i tre delar, först viker jag över en tredjedel sedan fortsätter jag vika samma del fast över den andra tredjedelen och slutligen över den tredje tredjedelen. 
3. Därefter får man en rektangulär bit som man viker på samma sätt igen (tredjedelarna) och vips har man vikt ihop påslakanet till ett format på 20 x 30 cm.

Sjäääälvklart gömmer man "fula ändar" inuti, de som är sanna vikare fattar  vad jag menar. Det är alltså ingen idé att Johannes viker dessa eftersom jag redan gör det såååå bra. Lakanen har jag dock inte kommit på nåt bra sätt än, vill ju självklart kunna vika dem så att de blir ungefär lika stora som påslakanen. Hm...

Vissa saker kan äckla mig väldigt mycket, medan andra kan tycka att det är fånigt. Här är några småsaker jag avskyr:

- Kladdiga bestick, antingen smutsiga från disken eller att ex en smörkniv blivit smörig alldeles för högt upp på skaftet.
- Smutsiga glas/tallrikar. Häromdagen på jobbet drack jag vatten ur ett smutsigt glas och märkte detta genom att jag satte läpparna preciiiis på den skrovliga äckliga ytan. Eeuuw!
- Skitränder i toan. MÅSTE vara nåt av det äckligaste!
- Kiss på toaringen, men det måste ju också vara en klassiker när det gäller äckelsaker.
- Johannes ansiktsolja som alltid blir kladdig och ibland droppar ned från flaskbotten till nedersta plan på badrumshyllan!

...tjaa, jag har ganska svårt för smutsiga/kladdiga saker. Överdriver jag??

tisdag 17 juli 2012

En sån dum idé...

Det var INTE bra att jag "bara" skulle svänga förbi köpcentret efter jobbet, men jag ville så gärna kika efter en heeelt vanlig svart kofta. Köpte jag det? Njaa. Hittade jag en? Ja, en helt basic för endast 399 kr..? Himla dyrt för en så enkel sak tycker jag, så jag köpte den inte.

Det dumma med att svänga förbi var att jag istället köpte andra saker, förvisso var allt på rea men ändå. Ett vitt linne (149 kr) och en vit top (125 kr) från Esprit, en superbillig (139 kr) polkagris-randig tunika från Pondus, ett set med korgar (49 kr) och ett par Nike löpartights (150 kr). Självklart var inte detta rätt tidpunkt för mig att fynda med tanke på att mitt kort visade "Medges ej" vid det sista köpet. Tuuur att man har en rik storasyster som ställer upp ;) Måste dock försvara mig lite med att det faktiskt var billiga och bra grejer jag köpte/behövde, även att jag inte fick något CSN eller särskilt mycket i lön (då jag inte hade jobbat heltid) är värt att nämna. Så det så! Nåja, enough intalande.

Det jag måste få gjort nu ikväll är att diska och vika den där tvätten som har väntat på mig någon dag eller två. En titt på kontot kan inte heller skada.

Jag får snåla under Fallens Dagar istället..!

måndag 16 juli 2012

Goda aubergine-canneloni!

Vi brukar inte laga mat på kvällen, men ikväll blev jag sugen på att laga något fräscht men matigt. När vi bodde i Barcelona åt jag och Johannes på den grymmaste restaurangen, Club Gastronomic. Nio rätter serverades och en av de rätterna var en canneloni gjord på zucchini (eller om det var aubergine) och den var sååå god! Just för att den var så god ville jag försöka göra något liknande och tog hjälp av ett recept från ICA (något modifierat).

Det luriga med att göra dem var att få fina rullar. Mina aubergine var inte så stora och det var lite pilligt att skära tunna böjbara skivor, men det gick! Resultatet blev jäkligt gott och det kändes fräscht, inte för mäktigt på något vis.

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2-3 rivna morötter
500 g krossade tomater
2 tsk oregano
1-1,5 tsk honung (lite mer)
salt och peppar
1 dl vatten

Detta blir en röra som görs i stor stekpanna eller kastrull.

2 st aubergine
200-250 g rökt skinka
250 g ricottaost
150 g gratängost
lite cayennepeppar

Efter att man hällt på ett lager tomatröra på formbotten gör man auberginerullar med skinka och ricottaost och lägger dem tätt i formen. På med resten av röran med osten på toppen.

(Ugnen 225 grader)


Gött var det.

Några få bilder från helgen...



När jag och Maria närmade oss inflyttningsfirarna kände vi inte igen NÅGON!
Långsamt gick vi mot dem, tyckte att vi kände igen Minna och Tobbe
som satt med ryggarna vända - och visst var det de två!

Maria och Tobbe, i var sin ände av bilden.

Söndagschill i soffan med fika. Man ska inte ta mer än en portion,
jag fick sååå ont i magen efter andra. Men den första biten var god!

Imorgon tar jag med mig lite leftovers från Silviakakan (om jag inte glömmer av det). Det är bara att ta svängen om ekonomikontoret!

By the way, den här MÅSTE jag läsa ut snart. Jag vågar inte säga när den ska vara färdigläst, kanske hinner jag innan skolan börjar?

Har försökt läsa den i lite mer än ett år nu. Jag fattar inte vad det är som kommer i vägen?
Eller jo, det vet jag... Just nu hade jag faktiskt kunnat läsa!



lördag 14 juli 2012

Rostat bröd och ett sms som förvånade.

Idag har det inte blivit så mycket aktivitet, det enda jag har gjort är att äta frukost och att flytta bilen två gånger. Igår blev det en förhållandevis lugn kväll för mig. Innan Viktor och Pontus kom över satt jag i linne med handduk i håret och tittade på en riktigt dålig film med Maria -Wild Child. En film som vi bara fastnade i, stirrandes med var sin öl. 


Maria & Pontus

Alla på förfesten fick plats på ett kort!

Keps - första och sista gången?

Innergården är så himla fin! Synd bara att man måste gå ner
hela 3 trappor för att komma dit! ;)

Rostade mackor, såå gott. Räcker egentligen att bara breda på smör, mmm.

Jag hade dock getost och marmelad på min första macka.
Vem kom på den kombinationen? Den personen måste ha varit ett geni!

Detta sms fick jag av min käre Johannes...?!

Jag var bara tvungen att ta med det sms Johannes skickade till mig efter att jag hade frågat var de hade gått ut. Snacka om att jag blev förvånad och jag var inte den enda som blev det... Johannes är ju inte den som bangar direkt :)

Nu blev jag sugen på ölkorv, vilken tur att vi har det i kylen. Om några timmar vankas det inflyttningsfest!

Ååh! Jag glömde nästan det bästa - idag bokade vi en kort resa till London!! Sista helgen i juli åker vi dit - Kuuuuuuuul :D

fredag 13 juli 2012

Fickparkering.

Det är något som jag är väldigt bra på, eller som jag åtminstone har varit bra på. Jag vill inte verka skrytsam (även om detta faktiskt är skryt, men vafan) men en fickparkering brukar jag sätta vid ett försökt, dvs backa och ratta till höger för att sedan räta ut bilen -färdigt! Då brukar bilen stå längs med trottoarkanten, inga bekymmer. Nu det senaste har jag märkt att jag inte känner den där säkra feelingen längre och jag tror att det beror på att jag inte haft bil på väldigt länge. Det här är så otroligt irriterande, jag snackar inte att jag har kunnat fickparkera med en liten minibil, utan kunde parkera utan problem med den större Volvo V70 vi hade förr. Åååååh, finns det en värre känsla än när man känner att man håller på att tappa stinget? Tror inte det.

Jag ska fickparkera så mycket jag kan nu när jag får låna mammas bil, så det så!

Nu ska jag duscha fort som fan för snart kommer Maria hit och då blir det några bärs på Strandgatan. Någon som är sugen?

Igår testade jag en shower gel från Body Shop som jag hade fått av Magda i julklapp. Den luktar ljuvligt!


Candied ginger, fina grejer.

Om en liten stund kommer jag lukta kanderad ingefära! Det kanske dyker upp fler shots under kvällens gång. Undrar förresten hur Johannes har det på Trestadtouren? 

torsdag 12 juli 2012

Bra deal?

När jag kom hem såg jag att något från ELLE hade kommit med posten, inget fancy alltså... Eftersom jag tidigare har prenumererat på ELLE brukar det komma en hel del erbjudanden i hopp om att jag ska börja prenumerera igen, och nu funderar jag på det. Det här ser väl inte så dumt ut: 6 st nummer, shower gel, body butter och skrubbhandskar från Body Shop för 149 spänn! Jag tycker det inte är farligt, trots att jag stundtals (eller oftare) kan tycka att tidningen är ganska enformig.





Igår läste jag på antagning.se att beskedet skulle publiceras 12.00 idag, självklart ändrade de tiden. Så vid 13.00 idag försökte jag ett antal gånger att logga in på sidan för att se om jag hade blivit antagen, och sjääälvklart dyker detta upp. Det slår aldrig fel.



Hur som helst, en timme senare såg jag att jag hade blivit antagen till magisterkurserna! Det betyder att det blir ett år till för the awesome duo. Ska bli riktigt kul att plugga ett sista år med Elina!

Istället för att sitta här borde jag packa upp resterna från semestern. Visst, det smutsiga är tvättat men mycket annat smått är fortfarande kvar i väskorna. Hm, nu när jag tänker efter så kan det vara dags för en storstädning här hemma snart?

De där tabletterna jag nämnde som skulle vara bra mot svullnader, jag hittade dem och utgångsdatumet har inte passerat! Så nu i eftermiddags tog jag en tablett, inte så farligt som jag trodde faktiskt, kan jämföras med känslan efter att man har kissat för första gången efter ett antal öl. Som en förfest fast minus alkoholen. Foten är inte så svullen just nu men det ska bli intressant att se om även min högerfot blir lite mer som jag minns att den var för några år sedan. Jädra fötter.

Igår blev det en riktigt trevlig, men regnig fika med Alex, Anna och Hanna! Som vanligt var det kul att träffa dem. Helt plötsligt under fikan dimper en måsskit ner på bordet -tuuuuur att den landade där. Pjuh! Undrar hur vanligt det är att få fågelskit på sig? Tror att jag någon gång fick det på en kjolkant eller något. Imorgon lär jag väl få en på huvudet bara för att jag skriver om det.

Kanske dags att äta nu? Förresten, jag har fått mitt första gråa hårstrå! Maria upptäckte det när vi var i Serbien. Faktum är att det var ganska fint och silvergrått, inte alls grovt och sprött. Får jag silvergrått fint hår när jag blir gammal kommer jag att vara nöjd...

***

Förresten, jag beställde ELLE-tidningarna och det visade sig att jag fick välja en frivillig tidning tack vare att jag gjorde en onlinebeställning! ELLE Mat&Vin coming up som bonus :)

tisdag 10 juli 2012

Trög start

Det var ganska svårt att ta sig upp ur sängen imorse -resultatet av för lite sömn och en hemresa. Nu när semestern är över känner jag att jag hade behövt mer än 11 dagar. Vad gäller semestern så var den otroligt billig, så är det någon som vill åka på semester utan att slösa på mycket pengar så är Serbien the place to go! Ett exempel: 3 stycken öl (0,5 l) och en apelsinjuice för 164 dinarer!! Här ska nämnas att en dinar motsvarar ungefär 13,50 kronor. Det skulle absolut inte stå så, vad fel det blev! En SEK motsvaras av 13,50 RSD, vilket betyder att 164 dinarer motsvarar ca 12 kronor..!

I vanlig ordning fanns värmen på plats, närmare 35-39 grader varje dag. Yeay, värme för omväxlings skull! Å andra sidan blir det väldigt jobbigt när det blir för varmt.

Eftermiddagen har varit väldigt trög, precis lika trög som morgonen var. Ingen träning blev det heller på grund av min vänstra big-foot. Vanligtvis brukar min högra fot svullna, men nu har vänsterfoten gjort det. Jag antar att det beror på värmen i Serbien, hoppas bara att den blir normal snart, för det gör faktiskt lite ont med en svullen och spänd fot! Frågan är om jag ska spana in de tabletterna jag fick på recept för väldigt längesedan, de där som jag aldrig provade. Impugan heter dem och är väldigt vätskedrivande, och det är av just den anledningen jag aldrig provade dem - vill inte kissa var femte minut liksom. Kanske värt att prova?

Det har tagit en evighet att skriva ikväll så jag ska inte skriva så mycket mer idag.

Nu när jag ändå är inne och korrigerar så kan jag nämna att Johannes precis sa att det finns glass i frysen... Inte dumt, jag antar att det är Daniel och Johanna som har lämnat kvar lite götta! De lämnade även kvar en superfin blomma åt oss :) För er som inte vet så bodde de i vår lägenhet under vår semester. Blommorna ser ut att må riktigt bra för övrigt (sorry för att jag var lite väl petig med vattningen av blommorna) !

Nu ska jag slappa lite mer och lägga mig om en liten stund (helt okej att slappa en sån här regnig och grå eftermiddag/kväll, förutom den uteblivna träningen). Imorgon satsar jag och Johannes på att börja jobba 06.30!

Café Centar.

Maria och en Tequila Sunrise.

Marko gömmer sig lite i skymundan.

En nyvaken lillasyster...

Frukost på baksidan i Prokuplje!

Nena Tasic ;)

Nestea är gött, om man inte dricker öl förstås...

...någon timme senare öppnade Simon och Johannes sin första öl (de två bruna flaskorna).

På väg hem. Jag, med ett lätt vridet ansikte ser det ut som!